HRexperts zoekt voor diverse accountantskantoor in Noord-Holland een

 

        salarisadministrateur

                                 Voor 32 - 40 uur per week

 

De opdrachtgever
Accountants- en belastingadvieskantoren gespecialiseerd in het MKB.

 

Het functieprofiel
Het takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden: het verzorgen van de salarisadministraties van cliënten, periodiek salarisstroken, loon- en betalingsverdeelstaten, journaalposten, aangiften loonheffing van eenvoudige en meer complexe salarisadministraties, berekening van vakantietoeslagen, eindejaarsuitkeringen en overige uitkeringen, de ziekmeldingen en controleert ziekengelduitkeringen van de uitkeringsinstanties.
Verder concipieer je declaraties en bijbehorende correspondentie en verricht controle werkzaamheden op voorschotnota's en afrekeningen van bedrijfsverenigingen. Je vergaart gegevens voor het vervaardigen van de jaaropgaven en stelt deze op in overleg met het Hoofd Salarisadministratie en adviseert cliënten eventueel in overleg met het Hoofd Salarisadministratie of Acountant Medewerker op arbeids-, fiscaal en sociaal-/verzekeringsrecht.

 

De functie-eisen
Je hebt een opleiding op MBO werk- en denkniveau aangevuld met PDL en ervaring en/of affiniteit met het werken in de accountancy branche met bij voorkeur kennis van Unit 4. Verder ben je vakkundig, besluitvaardig en cliëntgericht, daarnaast kun je goed samenwerken en ben je resultaatgericht.

Wat biedt de opdrachtgever
De opdrachtgever biedt een aangename, informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende opleidingsfaciliteiten.

 

Informatie
Voor inlichtingen over deze vacature kunt u telefonisch contact opnemen met HRexperts tel. 020 - 636 15 88.

 

Reageer TIP A FRIEND