HRexperts ondersteunt profit en non-profit organisaties bij het invullen van vaste en tijdelijke HR vacatures in dienstverband of op feelance basis. De aard  van deze aanvragen variëren van 'op de winkel passen' tot adviseren op strategisch HRM niveua. HRexperts biedt ook support bij reorganisaties door bemiddeling van generalistische verandermanagers die over specifieke expertise van de HR-discipline beschikken.

 

HRM dienstverlening zoals ontwikkeling en implementatie van HR instrumenten biedt HRexperts bij voorkeur in projectvorm aan. Onze Projectmanagers hebben vakinhoudelike en branchespecifiek expertise en werken op basis van PRINCE2- projectmethodiek.  Opdrachten brengen wij fixed price in rekening zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.  

 

Recruitmentopdrachten van niet-HR vacatures worden door HRexperts uitbesteed aan Recruiters. Al naar gelang uw wens kunnen zij op onze locatie werken dan wel in uw organisatie. Deze vorm van dienstverlening noemen wij  Recruitment Process Outsourcing kortweg RPO.