HRexperts beloont het aanbrengen van kandidaten met een bonus van een half bruto maandsalaris na plaatsing door HRexperts op een structurele vacature. Als de kandidaat op tariefbasis werkt bedraagt de aanbrengbonus 5 % van het uurtarief met een maximale opdrachtduur van drie maanden. De aanbrenger kan aanspraak maken op deze regeling mits hierop schriftelijk beroep is gedaan vóór het aanbrengen van de kandidaat. 


Bonusbedrag
De bonus bij structurele vacatures wordt gebaseerd op het bruto maandsalaris van de ondergrens van het salarisindicatie van het vacatureprofiel.
De bonus bij vacatures op tariefbasis wordt gerelateerd aan het uurtarief van de kandidaat voor de desbetreffende opdracht.

Voorwaarden
Bij structurele vacatures geschiedt uitbetaling als de kandidaat de proeftijd gepasseerd heeft en na ontvangst van het gefactureerde bedrag door HRexperts.
Bij vacatures op tariefbasis geschiedt uitbetaling indien de kandidaat handelt overeenkomstig de opdrachtovereenkomst en na ontvangst van het gefactureerde bedrag door HRexperts na de opdrachtduur van drie maanden of einde opdracht.